EnerGép - Energetikai tanúsítvány Debrecen, Mátészalka

Energiamegtakarítás

Hogy csak annyit fizessünk, amennyi valóban szükséges

Megismerem

Tanúsítás

Mi is ez pontosan?

Megismerem

Mérnöki szolgáltatások

Gépészeti műszaki ellenőrzés, felelős műszaki vezetés

Megismerem

Aktualitás

Új energetikai pályázatok

Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel

tovább

Akció - Energetikai tanúsítvány + ingyenes energetikai szaktanácsadás

Akció - Energetikai tanúsítvány + ingyenes energetikai szaktanácsadás

Most minden tanúsítás során ingyenes energetikai szaktanácsadással szolgálunk.

tovább
További bejegyzések

Energetikai tanúsítvány Debrecen, Mátészalka

Rövid határidővel, akár 24 órán belül elkészítjük az ingatlan adásvételéhez, használatbavételéhez vagy akár pályázathoz elengedhetetlenül szükséges hiteles tanúsítványát, amely felkerül a törvény által előírt országos nyilvántartásba és hiteles HET… azonosító  számot kap, így biztos lehet abban, hogy ezt minden hivatalos hatóság elfogadja majd. 

Több éves szakmai tapasztalattal, mérnöki végzettséggel, jogosultsági vizsgával rendelkezve biztosítom a legkorrektebb munkavégzést. Gyors, pontos és nem utolsó sorban olcsó. A helyszíni felmérést az Önnek megfelelő időpontban végezzük el, hétfőtől vasárnapig, reggeltő estig.

Egyéb szakmai és üzemeltetési tanácsadást is nyújtunk, amivel lakásfenntartási kiadásai mérséklődhetnek, akár költségráfordítás nélkül.

Tanácsok rezsimegtakarításra itt. 

Továbbá mindenféle épületgépészeti munkát, javítást rövid határidővel vállalunk, legyen szó akár egy egyszerű csaptelep szerelésről, vagy egy teljes fűtési rendszer kivitelezéséről. 

Kényelmes kertgondozás esetén is érdeklődjön, hiszen az automata öntözőrendszerek megtervezése, kiépítése szintén kompetenciáink közé tartoznak. Udvaron belüli öntözővíz hálózat létesítése olcsóbban mint gondolná!

Ingyenes helyszíni felmérés és ajánlatkészítés.

Ön abban a szerencsés helyzetben van, hogy a tervezett kivitelezési munkákat mérnöki és szerelői szemmel is megvizsgáljuk és tervezzük, így biztosan nem fordulhat elő szakszerűtlenül kivitelezett, vagy nem jól átgondolt koncepció az Ön házában, udvarán.

Az alábbi településeken és környékükön dolgozunk:

Debrecen, Mátészalka, Nyírbátor, Nyíradony, Nyírbogát, Hajdúsámson, Hajdúböszörmény, Hajdúszoboszló, Nyírlugos, Nyíracsád, Nyíregyháza, Fehérgyarmat, Vásárosnamény, Ebes, Józsa, Hajdúhadház, Téglás, Balmazújváros, Vámospércs, Mikepércs, Sáránd, Derecske, Újfehértó, Vaja, Hajdúdorog, Hajdúnánás, Nyírmihálydi, Nyírgelse, Penészlek, Fülöp.

Kapcsolat

Üzemeltető:
EnerGép - Energetika, Épületgépszet

Telefon:
+36/30 522-66-43

E-mail:
info(kukac)energep.hu