EnerGép - Energetikai tanúsítvány Debrecen, Mátészalka

Akció - Energetikai tanúsítvány + ingyenes energetikai szaktanácsadás

2016.10.04.

Akció - Energetikai tanúsítvány + ingyenes energetikai szaktanácsadás

Most minden tanúsítás során ingyenes energetikai szaktanácsadással szolgálunk.

Megvizsgáljuk a fűtési rendszerét, a melegvíz készítés módját a világítási és egyéb villamosenergiát fogyasztó gépészeti eszközeit és javaslatot teszünk a rendszerek energiatakarékos üzemeltetésére, megfelelő beállítására hogy komfort és költségek szempontjából a legideálisabban működhessenek.

Az épületszerkezet és a gépészeti rendszerek hiányosságaira, javasolt fejlesztéseire tanácsokat adunk. Az esetleg már régóta tervezett energiakorszerűsítéseit, felújításait véleményezzük költség-energia-komfort oldalról.

Például: Amikor egy esetleges energetikai korszerűsítést több lépésben kívánják megvalósítani, vagy esetleg csak egy-egy fejlesztés tudnának megfinanszírozni, akkor felmerül a kérdés, hogy melyiket is válasszuk és milyen sorrendben? 

Hőszigetelés? Nyílászáró csere? Fűtési rendszer? Fűtés szabályozás? Kazáncsere? Napelem? Napkollektor? Árnyékoló szerkezet? Hővisszanyerős szellőző? Hőszivattyú? Talajhő? Vízmegtakarítás?

Illetve milyen vastag hőszigetelést válasszak? Megéri-e a 3 rétegű üvegezés? Mennyit hoz a sokat emlegetett kondenzációs kazán? Miért jut olyan kevés szó a fűtésszabályozásról? Spórolhatok az árnyékoló szerkezetekkel? Megtérül-e a napelem? Mi a fene az a hőszivattyú? stb...

A fenti kérdések egy átlagos családnak nem evidensek, illetve ha annak is gondolják nem biztos, hogy költség-energetika oldalon is megállják a helyüket.

Az ingyenes szaktanácsadás ilyen jellegű tanácsadásból áll.

 

vissza

Kapcsolat

Üzemeltető:
EnerGép - Energetika, Épületgépszet

Telefon:
+36/30 522-66-43

E-mail:
info(kukac)energep.hu